Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

save me, just one time.

jag faller
jag faller
allt faller
utan dig

jag faller
du faller
vi faller
på olika håll


jag ljuger
jag faller inte
jag växer, blir starkare för varje dag som går

jag behöver inte någon som faller med mig
men det kan hända att jag behöver någon
som växer med mig

man behöver någon vid sin sida även om man är stark
vägen må vara rak, men man kan fortfarande göra små fel steg

det är då jag behöver dig, min räddare.




Fri vers av greeneyes
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-14 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes