Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll Vill Jag Bara Lifta Till Ett Annat Solsystem ( Fuck )




För ikväll är jag slut.

För ikväll är jag bara en frågande ledsen pojke.

För ikväll står den här världen mej upp i halsen.

Jag spyr.

Jag spyr psykiskt, fysiskt & själsligt.

Fuck Israel.

Fuck hammas.

Fuck all lögn & förställning.

Fuck Sweden.

Fuck TV.

Fuck internet.

Vad är det för fel på gammal hederlig Radio??

Fuck dom här formbetonggjutna

miljonprogramshusen i vilka

det är så lyhört så att det skvalar

när grannarna pinkar på våningen ovan.

Fuck mina sömnproblem som gör mej

till ett vrak.

Fuck hela mänskligheten.

Ta bort denna misslyckade djurart

från den stackars planetens yta.

Jag är inte ens sugen på semla

i år, inte ens wienervarianten.

Änglarna undrar:

Johan vad lider du av?

Vad tror ni svarar jag.

Brist?

Ja.

Brist.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-14 19:51



Bookmark and Share


  thyra
Inte vara ledsen! Försök att sova ut, glöm orden för ett tag! Vila! Ett par dagar bara så känns det bättre :) Kram!
2009-01-14

    Komisarek
Hög igenkänningsfaktor i den här texten. Ibland känns det som man bara flyter omkring i ett hav av meningslöshet och blir avtrubbad.
2009-01-14

  Cosmic Johanna
Ibland blir det för mycket av allting i alla solsystem, änglarna vill säkert prata vidare med dig inatt. berörande text vännen.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP