Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska med mej på ett tåg till Skövde





Älska mej

hett & romantiskt

Ta med mej på ett

tåg till Skövde

Kyss mina tårar

så ska jag

lindra dina sorger

Se hur jag har blivit

så att jag kan

bli den jag är

Älska med mej

i en sovvagn

till Skövde

Vi ska koppla

på Kärlekens lok

till våra livs

trasiga vagnset

av år

&

vi ska sväva

&

allting ska tina

:
:
:
:

*




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 20:23



Bookmark and Share


  Rockalex
Fin, livsbejakande och befriande
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP