Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så är det


Influensan i himmelriket


Att ligga i en varm säng och ha feber
gå tio steg till en ren toalett
och tio andra steg till kylskåpet där det står
två kylda flaskor vatten

Att ha tillgång till alvedon
och en extra filt
Rena trosor i lådan och flera örngott
när febersvetten kommer

Att inte frysa i en trappuppgång

Det är himmelriket
på jorden




Övriga genrer av halmstrå
Läst 377 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-14 20:57



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag andas in bacillerna som sveper in mig i sitt förkylningstäcke
Gosar med en baktiehärd och blir du och bror med besökande emfysbuckanter. Livet blir lättare i andras sällskap
2009-01-18

  Ola Rydberg
Väldans
bra
speciellt
( Att inte frysa i en trappuppgång)
2009-01-18

  isabel louise
ja precis så är det...småsakerna vi tar för givet är himmelriket
2009-01-18

  Lia-Lej
Ja, hur bra har vi det inte egentligen.. vi har bara att förundras!! Vilket jag tycker du lyckas suveränt med i denna enkla självklara text!!
2009-01-18

  stella
Underbart om den tacksamhet så många tar för självklar...
2009-01-18

  glittertindra
precis så...
2009-01-18

  Carola Zettergren
Mycket bra skrivet av dig!!!!
2009-01-18

  Maria T
Mycket fin och tänkvärd och
tacksam text.
Underbar rubrik.
Krya på dig.
2009-01-18

    Cajsa
Mycket bra skrivet, tack för påminnelse
2009-01-18

  Marie Å
Bra skrivet......Bra påminnelse om det man lätt glömmer.... det gäller att kunna se och ta vara på det man har........
2009-01-18

  Trädflickan
Ja då kan man till och med vara tacksam över en influensa när man tänker på hur det hade kunnat vara.
2009-01-18

  greajt
absolut bokmärkt.
bra!
2009-01-16

  korpfjäder
Om man kunde se det... alltid!
Tack för påminnelsen.
2009-01-15

    papillon
Det finns ibland texter på denna sajt som väger mycket tungt - detta är en sådan text.
2009-01-14

  Kristina Wallbing
Ja, "himmelriket finns mitt ibland er" men vi ser det inte, uppskattar det inte och söker på andra håll. En suverän och viktig text som säger så mycket i all enkelhet. Applåder!
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå