Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen är

djupt

 som havet

hög

som himmelen

och

färgrik

som regnbågen.

 

****

Stort

som universum!

Det kräver

sin man

att

simma djupt,

och

flyga högt.

 

***

Någon

 Som

 kan

gå över regnbågens bro.

 

Någon

Som

 kan

vandra barfota!

För att visa

om han förstår mig!

                                                    2008-04-12 kl 13:01

 

 

 

 




Fri vers av En klar stjärna
Läst 732 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-15 00:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, "det kräver sin man" att lyckas med detta konststycke.
Underbart djup och mycket fängslande och vacker poesi.
2009-01-19

  Eva Langrath VIP
Som en fågel i skyn, blir tanken jag får. Vackert.

Eva
2009-01-15

  Larz Gustafsson VIP
There´s more to the picture than meets the eye, som Neil Young sjöng.

Och jag är säker på att det är värt mödan.

Fin dikt, H!
2009-01-15

  Gunnar Norrman
Vackert, drömmande och mycket poetiskt. Fortsätt så!
2009-01-15

  mare VIP
Mycket fin....bra skrivet...
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna