Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska skriva

 

om jag inte skriver

medan tårarna rinner

så blev det aldrig

något skrivet

 

om jag skriver

med mina tårar

och mitt hjärteblod

kanske smärtan försvinner




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-15 11:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen det här tillståndet så väl.
Bokmärke.
2009-01-16

  Eva Langrath VIP
Skrivandet är ett bra botemedel mog sorgen. Vackert och direkt från hjärtat.

Eva
2009-01-15

    sunnanvind
Vackert...smärtsamma rader bättre att få skriva, än att hålla det inom..
Du skriver - Jag ska skriva
Här känns en skön beslutsamhet!
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP