Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad jag skriver om natten.

 

Vad jag än skriver, om natten när nattlampan kastar långa, fladdrande skuggor mot väggen, hur skräckslaget förlamande och isande känslorna än må vara då, så ser jag i dagsljus hur skuggorna skingras. Orden förvandlas till enkla funderingar omkring vår märkliga stund på jorden. Nedskrivna rädslor blir hanterbara. Ångesten är ett troll som spricker när solen går upp.
Människan är en liten mörkrädd en. Växer aldrig ifrån behovet av tröst och närhet. Det kan vi ge varandra.




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-15 13:35



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fina tankar i natten.
2009-01-20

  Marie Å
Så sant.....
2009-01-15

  Eva Langrath VIP
Visst är det så, klokt formulerar du dig om detta.

Eva
2009-01-15

    ej medlem längre
Wowwwwwwwwwwww otroligt duktig du är! Jag bara njuter!
2009-01-15

  Rosmarin
Fint!

blir rörd av dina sista meningar; visst är det så! Och så fint formulerat! Kommer mig att tänka på essensen av en av mina favoritböcker, Vem ska trösta Knyttet?
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger