Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att du älskar mej





Jag låg sjuk.

Läkarna visste inte

vad det var med mej.

Du satt hos mej

& du grät.

Du visste vad för

åkomma jag led av,

för att du älskar mej.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-15 19:21



Bookmark and Share


  Svartsilver
aj...liksom!
2009-01-15

  andrasidan
Kort, koncis och talande, men den sista raden hamnar lite utanför (syftningsfel tror jag).
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP