Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hård & grann som aldrig förr





Du suger & slickar

uppifrån & ner

&

säjer att den

är grann

hård

som aldrig förr

Det är för

att du

smeker

&

ser på mej

besjälat

kvider jag

&

solen

exploderar

*

*


**




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-16 10:35



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Violett Eld
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP