Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen bländar

 

solen bländade

var starkare

än jag visste

 

svarta glasögon

blev måste

för att se

 

solen dalade i havet

glasögonen hindrar

men är ändå kvar

 

så mycket sol

så mycket ljus

födde mörkret




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-16 11:51



Bookmark and Share


  Ilona _L
Mmmm vackert!
2009-01-18

  Eva Langrath VIP
Applåd. Det är oftast ljuset gör ondare än mörkret vilekt du beskriver på ett fantastiskt sätt.

Eva
2009-01-16

  Bibbi VIP
En helt suveränt bra beskrivning.
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP