Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till er som känner uttråkade av
välfärdslivets hälsa & lycka
ni som inte uppskattar vad ni
faktiskt har...




Välkommen till hälsohemmet




Välkommen till mitt "Spa".

Det består av en enda stor kal gymnastiksal.

Därinne är det 70 grader varmt & kolmörkt.

Inga toaletter, inga sängar, ingenting.

Där får du vara i 3 veckor tillsammans

med 100
främmande personer.

( men du vet inte under tiden hur länge )

Låst, inga vägar ut.

Ur högtalarna dånar dygnet runt

euro-discomusik, varvat med deathmetal,

& gammal usel dansbandsmusik.

Vatten serveras ur en enda hink.

+ några kanter mögligt bröd.

Varje morgon spolas

ni i iskallt vatten.

Trevlig vecka!!

Jag lovar:

du kommer inte att vara

samma person som innan.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-16 13:58



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Ja... visst.. fint...
Men jag tror att många mänskor
skulle behöva mista det dom har...
för att fatta att dom HAR det...

Men OK... jag överdriver lite.
2009-01-17

  Dr Jimmy Johansson The 777
Håller Med JagAmmie Här Under
2009-01-17

  MeAmmie VIP
Låter väldigt obehagligt på det "hälsohemmet"! Jag glädjer mig istället åt det lilla! Tex att se människor le, en sol lysa en fågel kvittra mm,mm,mm,! Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP