Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The puppet master

Viskningar, mummel, åsikter.
Alla blickar som bränner, likt glödande kol.
Ni stirrar, utforskar mig med era dömande blickar .
Känner mig naken.
Kall.
Frusen.

Ni ser på mig och dömer mig.
Jag duger inte, är inte god nog.
Rösten ekar maniskt i mitt huvud.
BÄTTRE!!! BÄTTRE!!!
Jag måste bli bättre!!!

Jag måste förändras. Bli annorlunda. Bli bättre.

Jag står på mina bara knän i leran.
Böjer huvudet å kryper ihop, medan ni kastar er skit på mig.
Jag mottar dessa glåpord, slag och sparkar.
Och trotts detta, så är jag fast besluten att fortsätta vara er till lags.

Som en liten marionett docka, så dansar jag efter er pipa.
Era önskningar är likt mina snören som släpar mig fram för att göra er till lags.
You are the puppet master…
Du sköter trådarna och får mig att dansa.

En manisk dans som virvlar runt, runt.
Tills skratten ekar högre och högre och jag faller.




Fri vers av kjamlello
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-16 14:48



Bookmark and Share


  Just Emotions
den här var fantastiskt bra!! ser bilder framför mig.. applåder*
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

kjamlello
kjamlello