Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?

Vad har jag att leva för?
När ingen mig stöttar.
Varför skapades jag?

Det är många tankar och frågor i mitt huvud just nu...

När ska jag finna svaren?
När ska jag någonsin må bra igen?
När? När? När?
När ska jag våga?
När ska jag bli mig själv, den jag var förut?
När kommer döden?
När ska någon sakna mig?
När ska någon älska mig?

Det ända svaret jag finner är: ALDRIG!

När ska någon äntligen fatta?
När ska någon fatta att jag verkligen finns?
När ska jag synas, för dem jag älskar?
När kommer jag skratta igen, på riktigt?
Asså ett äkta skratt,
som man verkligen menar,
kommer det någonsin tillbaka?
När kommer jag bli den där glada flickan?
När blir jag den alla älskade?
När älskar mina kompisar mig, på riktigt?
När blir jag av med min smärta?
När ska någon förstå,
när ska någon fatta
det jag känner?

NÄR?!




Fri vers av Ellin
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-16 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin