Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill du mig?

 

 

Drömmar

tränger, kränger

huden

promenerar

dansar

nerver

 

-Så vad vill du mig?

 

Tankar

bränner, känner

glädjen

döden

bortom

livet

 

-Varför kommer du hit?

 

Varför berättar du om dig? För att säga mig något men vad? För att ge mig glimtar av det liv som aldrig blev, anklaga mig? 

Nej, det är inte det jag känner, det är inte rätt, inte det du vill med din närvaro här. Det är inte därför du kommer till mig om natten. Det är något mycket enklare och så mycket svårare än så.

 

 

-Jag vill ha ett namn, Mamma, jag vill ha ett namn!

 

 




Fri vers av Lena Krantz
Läst 538 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-01-16 20:50



Bookmark and Share


  Jimmy:n
Hajade till där...
Himla bra
2009-04-18

  greajt
ohjäklar... där fångade du mig verkligen
mina ögon blev som uppblåsta och luftstrupen blockerades
onormalt bra text! (:
2009-01-18

  Leif Furstedt
Sväljer, speciellt slutet som knyter ihop magen till en knut.
2009-01-17

    ej medlem längre
Så känns denna in i!
2009-01-16

  Carola Zettergren
Hjälp...kan inte annat än instämma i spampippis kommentar;ENASTÅENDE!!!!!
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz