Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


du och jag



svarta löv ramlar ur mörkrets mun


frågor utan svar slaktas på ondskans marknad


INGENTING är vad det ser ut att vara


där blev du DU och jag blev JAG


det är därför jag slukas


och fryser sakta sönder


det är därför våra vägar aldrig möts


förmultnad sorg blir till ett frö


som gror till hat


allting saknar värde


och ingenting


ingenting går att göra åt det




Övriga genrer av question_mark
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-16 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

question_mark
question_mark