Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom

ytligheten äger tiden


insidan är gömd bakom det svarta stålet


ett samhälle utan hjärta byggs upp


i mörkret står vi med sot-fyllda tårar


ensamheten är vår enda vän


vi föddes i utkanten av utanförskapet


där blir vi gamla


där är vårt hem


i dunklet av festligheterna gror vår smärta


men vi är i allafall inte en del av sönderfallet







Övriga genrer av question_mark
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-16 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

question_mark
question_mark