Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*** ** ***** **** ******





*** ****** ***

** *** ***** ********

**** *** ***** *********

**** ***

** *** *****

*** ** ****

*** ** ****

*** *** **

************




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-16 23:59



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ja! ***********************************************************************************************************************************
2009-01-18

  Dr Jimmy Johansson The 777
*
**
***
****
*****
******
*******
********
*********
**********
***********
************
*************
**************
***************
****************
*****************
******************
*******************
********************
*********************
**********************
***********************
************************
*************************
**************************
***************************
****************************
*****************************
******************************
*******************************
********************************
*********************************
**********************************
***********************************
************************************
*************************************
**************************************
***************************************
****************************************
*****************************************
******************************************
*******************************************
********************************************
*********************************************
**********************************************
***********************************************
************************************************
2009-01-17

  Cosmic Johanna
Underbar ide...
och vacker bild som får stå för asociationerna och orden....
Ibland är ord inte det som kommer fram utan just tystnaden.
och tystnaden vara det bästa just då.....gillar denna fria poesi vännen.
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP