Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick

Om man inte är uppmärksam,
så hinner man inte se det.
Ett ögonblick.
Så kort.
Knappt mätbart,
i det vi kallar tid.
Ändå räckte det.
Det var allt som behövdes.
På ett ögonblick,
förlorade jag allt.




Fri vers av Matilda Eriksson
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-17 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Eriksson