Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är klart man måste göra nåt

det är klart man måste göra nåt
bränna lite energi, man är ju så jävla uppumpad
jävla motionerande, man blir så förbannat energisk
om man ändå vore trött och led
utarbetad, fuckin' burnout

mitt sinne flaxar hit och dit
kan inte fokusera
vad är fel?

jag har glömt mitt mål
det var säkert värdelöst ändå
och innan jag hade nått det hade jag varit utbränd
vilken tur jag lät bli
var får jag alla idiotiska ideer ifrån?

så nu står jag här
full med energi
och vet inte vad fan jag ska ta mig till




Fri vers av august
Läst 287 gånger
Publicerad 2009-01-17 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

august
august