Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga till ödet

 

är det en slumpmaskin

som avgör vår lycka

då bör apparaturen

ses över . . . .

 

somliga får alla

världens sorger över sig

redan tidigt i livet medan

andra får den goda sidan

 

kanske är det så att

livets början upprepas

och cirkeln

sluts

 

är ödet då

så oförsonligt

eller är det fel på

slumpmaskinen




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-17 12:09



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Svår fråga till ödet!

En annan fråga
kan jag få "när livet kramar":
Vad skall du lära dig av detta?
Ibland kan jag skönja en lärdom
att ta till vara,
men ofta slår jag från mig
och bara värker.
2009-01-17

  Bibbi VIP
Svåra frågor utan svar.
2009-01-17

  Eaglemountains VIP
ja, ibland undrar jag, en del är drabbade ibland, en del drabbas med flera saker samtidigt, och en del prövas hårt flera gånger under sin livstid .......
2009-01-17

  Ronny Berk
en filosofisk text som jag tolkar med eftertänksamhet, vad är ödesbestämt och vad kan sägas vara slumpens...frågan tål att ställas...ja...
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP