Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordlös

det bara går inte

kan inte skriva

försökt i flera dagar

tomheten är total

nu vibbrerar det

en klump så tungt

slutar stänger av.




Övriga genrer av maryann
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-17 14:47



Bookmark and Share


  friheten
Bra skriven
2009-02-13

  Bjarne Nordbö
Sådana dagar känns igen.
2009-01-30

  Miss Mod
Det blir bättre, jag lovar.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann