Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktar tiden

 

flyktar tiden

flämtar lågor

förändrar

 

flydda åren

fladdrar livet

förgängelse väntar

 

flyktar tiden

försoningars

förlåtande famntag

 

framtid fanns

flyktar tiden

flydde åren

 

främmande

fast kanske nära

fridfullt

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-17 15:08



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Flödande
finstämd
förunderlig!
2009-01-17

  Ronny Berk
allitteration är alltid intressant och tidsperspektivet tilltalande...
2009-01-17

    tapetklister
eller, inte alla orden, men alla rader iaf :)
2009-01-17

    tapetklister
gillar idén att alla orden början med f. de tre sista raderna tilltalar mig mest.
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP