Vad är en brinnande dikt utan frost?" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är en brinnande dikt utan frost?


Ormens gift på pilspetsen




Tänk om jag var Akilleshälen
på mänsklighetens kropp
Tänk om jag kunde få ett stopp
på galenskapens maktjakt över världssjälen

Tänk om dödens förskräckande gestalt
kunde återväcka livsdrömmar
som i tankarnas boning ömmar
när vindarna blåser så kalt

Tänk om Nuets Vakter
släppte drömmarna ut
så att ingenting skulle bli som förut
raderade bort Alliansens nyskrivna historietter

Framtidens formbara utsikt
Insikt över omvälvande kunskap
Folkets Gemensamma kraft och Dånande Budskap
Låtom oss förinta dåtidens giftiga avsikt











Fri vers av Night Soul Woman
Läst 682 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-17 15:15



Bookmark and Share


  Sway
"Folkets gemensamma kraft och dånande budskap".. Mäktigt :-) Håller med!
2009-02-08

  JNI
helt underbart skrivet !

fantastiskt ..
2009-01-17

  Ronny Berk
intressant textstruktur med rimriktig anklang; upprepningens "tänk om " förhöjer budskapets styrka och "vad är" komletterar... intressant och begrundande poesi...ja...
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman