Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du...

DU - min darrande röst ekar i det mörka rummet

tystnadens svar är lika svart som natten är djup

Min kalla hand söker över bäddens yta

ingen varm mjukhet kvar bara kall betonghård kropp

Krymper sakta ihop utan näring

utan ömhet blir det bara kvar ett litet torrt skal

Vad skulle vi gjort, vad skulle vi sagt!

Tänk om lampans varma sken hade flödat

Tänk om skymningen aldrig kommit

Minns du när vår kärlek höll borta mörkret

Minns du när våra ögon brann i varandra

Minns du...




Fri vers av **AnneLiten**
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-17 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

**AnneLiten**
**AnneLiten**