Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken mörks fotbad


anad genom sjöns yta fanns en svart bottenlöshet
men när fröken mörk stack ned sin vita fot
bröts förtrollningen

kvar
fanns bara vattnets kyla
ett stort antal små vita runda stenar
och den totala

svårknäckta ensamheten





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-17 16:11



Bookmark and Share


  Mygg
En fullkomligt underbar liten text!
Som en skimrande pärla!
Tack!
2009-01-18

  Maria Natasja
Bra skrivet.
2009-01-17

  Ola Rydberg
stark och bra
gillade
speciellt
första stycket
2009-01-17

  kath
Ensamhet är ett underligt fenomen .. både välkommet och inte ... men din text är underbar och efterlängtad .. fröken mörk har sin plats i mitt hjärta helt och fullt .....
2009-01-17

  Carola Zettergren
SUPERBT!!!
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP