Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans ord

 

aldrig så vackra

dessa ord

brinnande

heta brännande

smärta av

outsläcklig längtan

 

orden

så vackra

och den enda

till sist den

absolut enda

tröst

 

all min saknads

längtan som

en ständigt

brinnande låga

min kärlek är

min längtan 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-17 22:48



Bookmark and Share


    sunnanvind
Smärtsamt vackert..bränner under ögonlocken hos mig som läsare! Tycker om dina alla dina rader...spar dem och återgår till dem!*bokmärke* Tack!
2009-01-17

  Gunilla VIP
Som en påle
som drivs rakt
in i hjärtat!
2009-01-17

  Lejonhjärtas poesi
Lika smärtsamt som vackert.
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP