+ tvi tvi tvi!
denna besvärjelse måste
säjas med själ kropp & hjärta
& med ett skratt & helig vrede
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
+ tvi tvi tvi!
denna besvärjelse måste
säjas med själ kropp & hjärta
& med ett skratt & helig vrede



BesvärjelseFormel Mot ondskan som går över Jorden & ryter sin Kyla & rundgången av våld





!Aber kadomme!

Äxx luminosa spektaver!

Hax flax in te påvem solana!

Nixyn fadååma slijusk tryfän!!  

BuskBombyBingo!!!


( ( Man ska hoppa baklänges runt sitt hus eller i sin lägenhet & ropa formeln.
Sen ska man krypa under täcket & ligga där i 13 minuter & bara tänka på sköna saker ) )




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-18 01:45



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Elohim

ät mer fruktkompott

så blir allt mycket bättre

ha en fin söndag
2009-01-18

  mare VIP
Du är rolig :)))))
2009-01-18

  Måna N. Berger
Med själ, kropp och hjärta, med skratt och helig vrede, instämmer jag i besvärjelseformeln. Tvi tvi tvi!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP