Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt vindarna virvla

Nu fyller jag blad för blad
i denna bok
spottar ur mig
och levererar
jag analyserar
och reducerar
med risk för att falla

Släpp taget
och flyt med
kämpa inte emot
låt vindarna virvla
och följ ljusen
de leder till någonting
och med fulla segel
och en fast hand på rodret
spanar jag mot horisonten
i väntan
på vad som än
kan tänkas komma.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 832 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-18 02:38



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint alster om att våga och följa vindar och känslor
2010-10-28

  Junitvillingen
Om man fixar att släppa taget och öppnar ögonen ordentligt, tillåter sig att " låta vindarna virvla " - det är då som många nya dörrar kan öppnas, och det är bara SÅ spännande att se vad allt det nya leder till. MYCKET läsvärd och fint formulerad text. TACK för att du delar med dig:-)
2009-04-25

  Tim Söderberg
Fantastiskt!
2009-01-28

  karenina VIP
det är en behaglig rytm i denna, en acceptans, närvaro och tillit till livets skeenden;

"Släpp taget
och flyt med
kämpa inte emot
låt vindarna virvla"
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin