Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brutet språk




en dröm i längtans färger
ser du faran i den hängande bron
den mellan då och nu

händer som fattar runt
sårade ytor av mig
kanske du

på brutet språk ber jag
om en kopp kaffe
och du ber din ave maria

vilset landskap i en vinterdag
spåren av sorg - kanske din
och vi letar namn

på dem som vi inte ser




Fri vers av kath
Läst 542 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-18 09:05



Bookmark and Share


    Jnåt
att lägga saker bakom sig utan att glömma är en svår konst. så fint du förmedlar det.
2009-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Den bron är farlig och jag försöker att undvika att beträda den för mycket.
2009-01-18

  Anna H
Du kan konsten att måla med orden! Mycket vackert och kreativt. Nästan med en doft av det där kaffet du ber om. Snyggt!
2009-01-18

    ej medlem längre
på brutet språk ger du mig lust till orden, till att förstå och att känna... om skuld och sökande i det innersta. well put. indeed.
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath