Fotot är taget av mig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotot är taget av mig


Det största modet

 

det största mod

jag känner är

att vakna till en

ny dag

 

att varje morgon

komma ur sängen

och våga leva dagen

med öppna ögon

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-18 09:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller verkligen med Dig.
2009-01-18

  Annie b'larsson VIP
Ja gode gud - det var precis mitt i prick.
Det är verkligen mod, med tanke på hur svårt det kan vara.
En text som manar till eftertanke.
2009-01-18

  * Ammi *
ja det är ett mod om något! Livet är inte lätt, sanna våra ord! kram
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP