Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

 




från första parkett


barnen har rockkonsert
på mattan i vardagsrummet

låtarna är blygsamt korta
men jag kan inte se det gulliga
i eländet





Fri vers av torbjörn j.
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-18 12:19



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Detta var väldigt bra, helt i min smak,kort,slagkraftigt och snygga ord. "Barnet har rockkonsert på mattan i vardagsrummet" Urtjusigt!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.