Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ser hur jag mår...

Jag försöker vara glad,
jag försöker bara le...

Men smärtan inombords,
är det ingen som kan se...




Fri vers av Ellin
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 13:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis.....dit når ingen människas ögon...
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ellin