Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytt försök: efter att Papillon gett en hjälpande hand


Rimförsök/rättat

Ett litet skum
ridande på versens vågor
drivs jag mot strand -
sjunker mellan snäckskal och sand
då kvällshimlen står i lågor-
där finner jag mitt vilorum.


Nytt försök:

Bara ett skum -
ridande på versens vågor
driver jag mot strand
sjunker mellan
snäckskal och sand
kvällshimlen står i lågor-
finner mitt vilorum.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-18 14:15

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
"Nytt försök" bättre. Tänk vad det gör
att ta bort några ord, strama till
2009-01-18

    Madeleine Ågren (Maduska)
Vilken juvel! Ljuvlig. Rubriken kunde vara en annan, men med den här blir det en glad överraskning.
2009-01-18

    ej medlem längre
Bra rimförsök och vacker text!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP