Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
avslut


norra grängesberggatan 7


jag ligger i fosterställning på ditt badrumsgolv.
du vill ligga sked och försöka laga det som finns kvar av mig men
min kropp vill skaka, skälva och jag tänker såklart
"nu dör jag".
det gör jag också.
åtminstone en sekund slutar jag andas innan du nästan
ljudlöst viskar till min nacke:
-"vi skiter i det. jag orkar inte se dig som
glassplitter mot grå asfalt. du får inte gå itu."
varpå jag tar tillbaka dig av helt fel orsaker.




Fri vers av theas
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-18 17:33



Bookmark and Share


  Emmelina
du. jag vet inte. mina ord når inte, att stå. de ligger. och då syns de inte.

men jag tror du har gjort mig kär, även om jag egentligen inte heller, släpper in.
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

theas
theas