Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORKA



Orka
jag vill ju orka
men jag orkar inte
orka




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 598 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-18 19:28



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Känns igen.
Att släppa taget
är det enda.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson