Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur det känns när man är mitt i, .........den inre monologen


Depression

Regn igen, ........skit

Kallt och blåsigt, .......nice

Kallt och stressigt, .......why meeeee

Alltid så jävla jobbigt att leva, .......yeah, just die will u

Kul att det varar, ...........shut up!

Lättirritterad? .........lägg aaaaaaaaaav!

Men varför e du deppig gumman? .....men hur FAAAAN ska jag kunna veta det?

Va skönt att solen skiner! .....soljääääveln mitt i ögonen - ser ju inte ett skit!

Vill du gå med på bio? ....eh? skulle inte troooo de


Avsluta nice

Smit hemåt

Äntligen ensam...




Fri vers av *Gabriella*
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-29 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Gabriella*