Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag stack

Jag stack
världen var för trång
för mina vida ängar

och människan ska vi inte ens prata om
med allas korrekta åsikter
kravlöst avlöst från personlighet och magi

jag vill vara fri
förstå rå på mig
för en gångs skull

full räknas inte som öppen
och hoppen kom bara då ni
glömde vilka ni borde vara

tal frågor pikar
försynta lyten

prydligt sagt
i en värld som var för trång
för mina vida ängar

och hårdheten förser allt fler
med anledning att gråta
förinta det faktum att ensam är stark

stå stilla förblindade skit
det bästa du kan göra vara är att svara
ingenting som skulle förklara
att dethär var ett misstag
och det är ALLAS FEL

jag menade inte att krossa din verklighet
i en värld som var för trång
för mina vida ängar
dina med

blind och berövad utnämner du dig
medan jag hittar min väg bort
och viskar fram ett förlåt






Fri vers av Anne-Li
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-18 21:06



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Rader som förmedlar mycket djädrans anamma....o så...förlåt....

fint!
2009-05-31

  Ola Rydberg
Stark egensinnig dikt
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Anne-Li
Anne-Li