Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men i mig bor ett ljus


Blåmärken i själen gör ondare

Vet du?!
Ord gör ondare än rena slag.
Så därför skulle det varit bättre
om du hade slagit på riktigt.
Så att jag fick blåmärken utanpå
istället för i själen.
För blåmärken i själen gör ondare,
det lovar jag.

Fast jag tror du njuter varje gång
jag tror du njuter av att se mig lida.
För lider, det gör jag verkligen.

Men vet du?
Jag har inte tänkt låta dig vinna denna gång.
För i mig bor ett ljus, nu starkare än någonsin.
Jag har inte tänkt låta någon släcka det.
För ljuset, det ger mig hopp om ett lyckligt liv.

Och du anar nog inte hur stark jag är,
du anar nog inte att jag kommer orka stå emot dig.
För jag har ljuset med mig och det, ja det är starkare än allt annat.




Fri vers av Elina Källman
Läst 568 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-18 21:45



Bookmark and Share


  Svartochvitt
"För i mig bor ett ljus," är klockrent. verkligen fint!
2009-02-08

  Miss Mod
BRAVO, fortsätt vidare.
2009-01-18

  Svartsilver
Bra. gå vidare!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Elina Källman
Elina Källman