Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just i denna stunden



just nu
i en stund som denna

just denna dagen
timman
minuten
och sekunden

just i denna sekunden
skapar vi morgondagens historia

just därför
finns det endast en sekunds evighet
under året som svindlar förbi

med ljusets hastighet





Fri vers av Ronny Berk
Läst 461 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2009-01-21 14:52



Bookmark and Share


  Epione VIP
Tid detta gissel som ger oss oro, vi ska fånga den, leva i nu, Carpe diem som vi alla talar om..*suck* Vi har så mycket tankar på att fånga dagen att vi missar den.
Det som är en liten stund för mig kan vara en evighet för någon annan :)
Ju äldre vi blir ju snabbare rusar vår tid sägs det..så är det ju inte såklart..barn vet hur man lever i stunder.
Tack för denna stund :)
2009-06-03

  sulimaa
En sekunds evighet....så fantastiskt uttryckt!
2009-04-16

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ja, du har absolut rätt.
Viktiga ord och det gäller att vara rädd om vår tid och våra sekunder....
2009-01-24

  glittertindra
så sant.. det är bara nu man har chansen... inte sen...
2009-01-23

  Eva Langrath VIP
Stark närvaro i nuet, tack för att du påmminner att det är bara nu vi vet att vi lever.

Eva
2009-01-22

  anits VIP
Underbart vackert, jag har läst
och läst, blir mer och mer fångad
för varje gång jag läser
2009-01-21

  Lotti
har läst flera gånger och det finns känsla i det här och rymd som jag med glädje faller i
2009-01-21

  Ordregnspoeten
Tack för att du skrev den djupa och fina dikten. Den känns viktig på något vis.
2009-01-21

    Tea Alex
finns det endast en sekunds evighet

Väldigt vackert!
2009-01-21

  Måna N. Berger
I stunden, som skapades av gårdagen, föds morgondagens historia. Ja, ingenting, aldrig så smått, saknar betydelse i den stora väven.
Tankeväckande!
2009-01-21

  Elisabeth VIP
Tycker om närvaron i denna. Lättsam och hoppfull
2009-01-21

  Cadena
En fin dikt som väcker en känsla av djupt och sunt ansvar.
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk