THE POETBAY" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För er som inte är insatta så är Staffan ägaren av Poeter.se och Poetbay.com




 

THE POETBAY




Den engelska versionen av Poeter.se sägs vara döende!!

 

 Det brinner en eld här i närheten som håller på att slockna!

 

 Tre redaktörer som vill ha kontakt
med en ägare av sajten

 Det enda de begär är:

Två parter

en dialog

uppbyggd på kommunikation

De hängivna arbetet som bredrivs
på ideel basis bör understödjas

Redaktörerna  brinner för sina poeter
och jobbar dag och natt för att
hålla ihop sidan

Gör inte så att elden slocknar Staffan!

(Staffan tog igår (2009-01-19)kväll upp kontakten med redaktörerna, så denna skrivelse är onödig i sig då. Men står kvar ändå som påminnelse om att vi måsta stödja varandra)




Övriga genrer av Mr Lindemann VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-01-19 18:59

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vet em göl (skall uttalas fort)
2010-11-27

    Erika H
och kanske är det så att poeter.se också behöver mer vård
2009-01-26

  Hans Christian
Jag skriver under !
2009-01-23

  Dr Jimmy Johansson The 777
Vi Bryr Oss
2009-01-21

  "Dempa"
skriver under!
2009-01-21

  Eva Langrath VIP
Skriver under din budkavle text,

Eva
2009-01-20

  Måna N. Berger
Såklart elden ska hållas vid liv!
2009-01-19

  anits VIP
Elden måste få brinna, om den
slocknar hur går det då för alla
som skriver häroch vill fortsätta
att göra det
2009-01-19

  Connie
Som en riktigt stor ”Stockeld”. Det är en stor själslig brasa som värmer andra och skapar gemenskap och mängder av kontakter. Men den får inte komma på avvägar, för då kan den bränna ner allt i sin omgivning i stället för att värma och lysa upp vägen.
2009-01-19

  Cosmic Johanna
Elden måste få brinna!!!:-) Vad ska annars hända...(vill ej tänka på det.)
2009-01-19

  Mr Lindemann VIP
Tackar er för att ni med edra kommentar indirekt stöder den engelska versionens existens och att Staffan eventuellt kommer att se dena texten så och börja agera
2009-01-19

  Tessahn
OK..:/
2009-01-19

  Mr Lindemann VIP
Till imel: läs igen och igen tills budskapet sitter
2009-01-19

  Ulf Lagerholm
låter åt helvete tråkigt, jag ska be för den, å denna givetvis
fan, jag skulle gå i ån!!
2009-01-19

  Tessahn
Bra skrivet, men nåt budskap har den, vad? :)
2009-01-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Staffan budkaveln
går,snart den Dig når!
Var står Du då, vad gör
Du då... Stoke up the
fire man, don´t let it die...
2009-01-19

  genni VIP
Slockna...det låter ju inte alls bra!!!
2009-01-19

  Night Soul Woman
aaaah *hjärtligt leende* Tusen tack för din fina text:) *applåder*
Hur länge ska man vänta? Nästan två månader borde räcka . . .
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP