Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu en gång, föll jag för en lögn

gång på gång
blir jag lycklig

gång på gång
blir jag sårad

när jag ska lära mig

"man lär sig av sina misstag"
YEAH RIGHT?!
vem var så dum och trodde på det?
inte jag i alla fall

jag kommer fortsätta
luras
för jag lär mig inte av sina misstag
jag gör bara om dom
gång på gång


men jag klarar mig

det sägs att tiden läker alla sår
det är inte sant
mina vänner läker mina
tack<3




Fri vers av greeneyes
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-19 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes