Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


"En anekdot i svart och vitt"

Du var jokern, jag var spader dam.
Ett patiens som aldrig gick ut.
Kort som saknade par.

Det var en anektdot i svart och vitt,
ett spel som varade allt för länge.

Tack och lov för par i färg!
Jag kanske vågar spela igen...




Övriga genrer av MemoryLane VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-19 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP