Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evig dröm?

 

I din närhet varade lyckan en evighet

Och

i din frånvaro är kärleken blott en dröm.


                         13/1-09 09:23




Fri vers av En klar stjärna
Läst 834 gånger
Publicerad 2009-01-19 22:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då kan man snacka om att en person verkligen lämnat ett tomrum efter sig!
2009-01-20

  Bibbi VIP
Hoppas drömmen blir verklighet igen och lyckan fulländad.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna