Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömde att mitt ena ben slets av...





Jag drömde inatt en vidrig dröm om

att min ena ben slets av vid ljumsken,

& jag låg kravlade hjälplös på marken,

& greps utav klaustrofobi & panik....


Vaknade i en sån TACKSAMHET över

mina 2 fungerande ben... armar, fötter,

& händer....... sånt man bara tar för givet...

Tack!!!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-19 22:59



Bookmark and Share


  thyra
Ja, det är mycket viktigt att inte ta allt för givet! Påminnelser gör ofta att vi blir medvetna och tacksamma. Denna din text är en fin påminnelse!
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP