Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam eller Tillsammans





Jag var van vid att nästan alltid resa in ljuset

ensam

Alltid ensam i flowet

Tills du kom & tog tag i mej bestämt

& frågade om jag ville flyga tillsammans

Ja sa jag

Lyckan & njutningen var dubbelt intensiv

med dej

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-19 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP