Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min mormor Linda 1919-2009


Flyg i frid

Överallt du nu kommer vandra, kommer din själ att hitta ett hem
Du är fri och om du hittar din stjärna, så finns dina vingar där
Vingar som bär dig vart du vill
Flyg med vinden
dansa med fjärilarna
jaga snöflingorna
Hitta din stjärna så finns dina vingar där

FLYG I FRID lilla mormor




Fri vers av Firefairy
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-20 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Firefairy