Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderar också på att försöka få en diktsamling tryckt, så om ni har någon favoritdikt bland mina ni tycker borde vara med, maila det till mig! Maila även om ni är intresserade av att köpa, så vet jag! :>


svaghet passar inte in i en hård värld

Vi dränker oss i märken,
McDonaldspapper och dyra gummisulor
för att dölja våra svarta själar
betalar vi mer och mer

Våra största problem
är när vi ätit för mycket
eller när man bara kan ta ut 500lappar i bankomaten
samtidigt som din själsfrände dör

Våra dyra kängor används flitigt
trampar hål på allt som uttrycker sig
lämnar djupa brännheta spår
för att dölja våran rädsla

Vissnande blommor knäcker vi av
för att undanröja allt
som visar minsta tecken på svaghet
i en hård värld byggd på metall

Viskningar kan spränga hela hus
för vi är inte rädda att säga
att vi är bäst
och du är så jävla underlägsen.




Fri vers av Svartochvitt
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-20 16:29



Bookmark and Share


  cilax VIP
tycker mkt om
2011-03-22

  Dinskugga
Det här en av mina absoluta favorit dikter av dina dikter. Det är något i den som fastnar, som gör att man inte glömmer bort den
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt