Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är totalt miljöskadad av NV


NV... eller nåt. typ.



Fysikens lagar är irrelevanta.

för om kemin är rätt

så kommer biologin som automatiskt




Övriga genrer av Sundström
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-20 20:44



Bookmark and Share


  sara-alice
gaaaaah! BRA! fin miljöskada liksom
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Sundström
Sundström