Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragile


Gjord av glas
Ödets ironi
spelar spratt
Drar i gömda strängar
Spelar på ömma
punkter
omsluter gråter
Jag är gjord av glas
ömtålig
skör i minsta kant
Rädd för att tappas
hårt till mark
Dessa fragila dagar
är ett rent helvete
Man vill bara gömmas
glömmas bort från allt.




Fri vers av Andrum
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-20 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum