Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig tillbaks

 

ta mig

till människorna

ta mig

till dem som vet vem jag är

ta mig

varligt i den famn som

känner mina linjer

ta mig till en plats jag känner

ta mig dit jag slipper endast

ensamhet

ta mig inte bort

ta mig dit till dem

som känner mina ord som vet

 

ta mig till hägrars land

där ord får vara stumma

ta mig dit där jag en gång var fri

ta mig till dem som kan skilja allt

där smärta ännu inte fötts

 

ta mig till sanningens evighet

ta mig till evighetens sanning men

ta mig till

människorna

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-20 23:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, ta mig till denna längtans land.
Dit vill också jag.
o, vad jag längtar.
Applåd och bokmärke.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP